RESTORAN

🔸️ Domaća juneća čorba
🔸️ Pileći štapići u susamu
🔸️ Ćevapi
🔸️ Pica

Restoran El Paso je sastavni deo tematskog kompleksa u kojem je predstavljen susret dve kulture na različitim krajevima sveta – tako je i ponuda hrane u restoranu raznovrsna.

Predstavljamo vam par jela sa našeg menija

🔸️ Takose sa piletinom
🔸️ Western stek – ramstek sa koskom
🔸️ Slatko-ljuta krilca sa čedar sosom i tortilja čipsom
🔸️ Sveža pastrmka gajena u našoj reci i jezeru
🔸️ Biftek iz tradicionalnog zrenja na žaru

* Takos  je savijena ili urolana mala tortilja koja može biti meka ili hrskava i filuje se mesom, sirom, svežim salatama i salsama. Fantastična kombinacija sastojaka i uzbudljiv ukus sočnih takosa, brzo je osvojila svet, a sada ih možete probati i u našem restoranu. Takosi su jedno od najpopularnijih jela iz Tex-Mex kuhinje koja spaja američku, a posebno teksašku i meksičku kuhinju na moderan način.

* Western stek je specijalitet koji se nalazi na meniju svakog Stekhausa u Teksasu. Priprema se od komada ramsteka sa koskom (400gr), koji u našoj specijalnoj komori zri. Služi se na gusenoj ploči, na kojoj se pred gostom, dovršava njegova priprema.

Radno vreme restorana je od 09 do 22h

Restoran El Paso u svojoj ponudi ima odličan izbor
kolača, sladoleda, toplih i hladnih napitaka, vina i žestokih pića.

SALOON

Nezaobilazno mesto okupljanja svih ljubitelja vesterna je Saloon. Ovde možete popiti piće i potpuno se prebaciti u davno prošlo vreme. U tome će vam pomoći uverljivi enterijer ove kaubojske kafane sa stolovima presvučenim čojom, slikama bizona, karavana i jedinstvene barske stolice sa sedlima. 

U ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića i cigara.
Na vama je samo da prođete kroz čuvena kaubojska vrata.

Terasa Saloona sa pogledom na centar kaubojskog grada