IGRE

RODEO

Svi koji bi želeli da probaju čuveni „Rodeo“ to mogu iskusiti u El Paso City-ju. Jahanje mehaničkog bika, dočarava osećaj i pokrete razjarenog bika koji skače, vrti se, i pokušava da zbaci jahača sa svojih leđa, u popularnom američkom rodeu. Rodeo je takođe i takmičarski sport u Teksasu. Jahanje mehaničkog bika najpre je služilo takmičarima za obuku i usavršavanje veština, a sada je to odlična i bezbedna zabava kako za odrasle, tako i za decu svih uzrasta. Naša, obučena osoba koja upravlja rodeom, prilagođava brzinu i nivo svakom pojedincu. Osetite kako je biti pravi kauboj!

SEKIROMET

Oslobodite se stresa uz potpuno novu igru na našim prostorima, takozvanom sekirometu. Uzbudljivo iskustvo bacanje sekire, koja treba da pogodi metu, odvija se u specijalno ograđenom prostoru, pod vođstvom instruktora koji će vam pokazati ispravnu tehniku.

LUK I STRELA

Pogodite metu uz pomoć luka i strele.

TJUBING

Kako bi i mlađi posetioci tematskog parka El Paso City uživali u zabavi, u ponudi imamo i tjubing! Tjubing ili „letnje sankanje“ odvija se na plastičnoj podlozi po kojoj se spušta uz pomoć specijalnih guma.

Zabava za celu porodicu i podsećanje na neke davno zaboravljene igre, kao što je nabacivanje potkovica, čeka vas na platou ispred recepcije. Uživajte u igrama i druženju!

decije-igraliste-El-Paso-zlatibor

Dečije igralište nalazi se kod indijanskog sela, pored tjubing staze.

Jahanje konja i ponija moguće je iznad indijanskog sela.