IGRE

RODEO

Svi koji bi želeli da probaju čuveni “Rodeo” to mogu iskusiti u El Paso City-ju. Jahanje mehaničkog bika, dočarava osećaj i pokrete razjarenog bika koji skače, vrti se, i pokušava da zbaci jahača sa svojih leđa, u popularnom američkom rodeu. Rodeo je takođe i takmičarski sport u Teksasu. Jahanje mehaničkog bika najpre je služilo takmičarima za obuku i usavršavanje veština, a sada je to odlična i bezbedna zabava.

SEKIROMET

Oslobodite se stresa uz potpuno novu igru na našim prostorima, takozvanom sekirometu. Uzbudljivo iskustvo bacanje sekire, koja treba da pogodi metu, odvija se u specijalno ograđenom prostoru, pod vođstvom instruktora koji će vam pokazati ispravnu tehniku.

LUK I STRELA

Pogodite metu uz pomoć luka i strele.

TJUBING

Kako bi i mlađi posetioci tematskog parka El Paso City uživali u zabavi, u ponudi imamo i tjubing! Tjubing ili “letnje sankanje” odvija se na plastičnoj podlozi po kojoj se spušta uz pomoć specijalnih guma.

Zabava za celu porodicu i podsećanje na neke davno zaboravljene igre, kao što je nabacivanje potkovica, čeka vas na platou ispred recepcije. Uživajte u igrama i druženju!