IGRE

RODEO

Svi koji bi želeli da probaju čuveni „Rodeo“ to mogu iskusiti u El Paso City-ju. Jahanje mehaničkog bika, dočarava osećaj i pokrete razjarenog bika koji skače, vrti se, i pokušava da zbaci jahača sa svojih leđa, u popularnom američkom rodeu. Rodeo je takođe i takmičarski sport u Teksasu. Jahanje mehaničkog bika najpre je služilo takmičarima za obuku i usavršavanje veština, a sada je to odlična i bezbedna zabava kako za odrasle, tako i za decu od min. 9 godina. Naša, obučena osoba koja upravlja rodeom, prilagođava brzinu i nivo svakom pojedincu. Osetite kako je biti pravi kauboj! Cena: 600 RSD. 

SEKIROMET

Oslobodite se stresa uz potpuno novu igru na našim prostorima, takozvanom sekirometu. Uzbudljivo iskustvo bacanje sekire, koja treba da pogodi metu, odvija se u specijalno ograđenom prostoru, pod vođstvom instruktora koji će vam pokazati ispravnu tehniku. Cena 6 bacanja: 500 RSD

LUK I STRELA

Pogodite metu uz pomoć luka i strele. Cena 10 strela: 500 RSD

AIRSOFT GAĐANJA

Airsoft ili gađanje mete iz vazdušnog pištolja . Cena 11 metaka: 500 RSD

TJUBING

Kako bi i mlađi posetioci tematskog parka El Paso City uživali u zabavi, u ponudi imamo i tjubing! Tjubing ili „letnje sankanje“ odvija se na plastičnoj podlozi po kojoj se spušta uz pomoć specijalnih guma. GRATIS! A od nedavno, deca mogu uživati u ZIP-LINE, takođe GRATIS! 

decije-igraliste-El-Paso-zlatibor

Dečije igralište nalazi se kod indijanskog sela, pored tjubing staze.

Jahanje konja i ponija moguće je iznad indijanskog sela. Cena jahanja je 600 dinara.

Zabava za celu porodicu i podsećanje na neke davno zaboravljene igre, kao što je nabacivanje potkovica, čeka vas na platou ispred recepcije. Uživajte u igrama i druženju!