INDIJANSKO SELO “SITTING BULL”

U čast najpoznatijeg indijanskog poglavice Bika koji Sedi (Sitting Bull) ovo selo je i dobilo ime. Šest impozantnih indijanskih šatora okružuju prostor oko platoa za logorsku vatru. Ne samo da možete vizuelno uživati u ovim oslikanim šatorima, već možete i prespavati u jednom od njih. U svakom od nih očekuju vas po četiri singl ležaja i ostali neophodan inventar za ugodan boravak.

Smeštaj u šatorima

Za sve avanturiste El Paso City ima smeštaj u Indijanskim šatorima! Svaki šator poseduje 4 singl kreveta, sto, stolice, komodu i električnu enegriju. Na samo par koraka od šatora nalazi se karavan preuređen u kupatilo sa tuš kabinama. Na raspolaganju je posebno muško i žensko kupatilo, peškiri i toaletna kozmetika. Uz smeštaj u šatorima obezbeđen je doručak.

Rezerviši šator

Pored indijanskog sela El Paso City je za najmlađe posetioce uredio dečije igralište.

ULAZ U INDIJANSKO SELO

U jednom od indijanskih šatora nalazi se suvenirnica sa tematskim suvenirima kao što su kostimi za decu: indijanske haljinice sa resama za devojčice, kostim indijanac za dečake, indijanske torbice, perjanice za glavu. U ponudi su i bezbedne igračke za decu, indijansko koplje, sekirice… Za odrasle tu su brojne indijanske narukvice, ogrlice, čokeri, kajševi sa perlicama, kao i atraktivni, nosivi, praktični pončo sa resama idealni za sveže zlatiborske večeri. Ručno izrađene i bojene figurice indijanaca i totema, lep su suvenir iz El Pasa.

KUĆE NA DRVETU

Želite li da svoj odmor provedete u senci bora koji raste baš na Vašoj terasi? Kuće na drvetu, san su baš svakog deteta i nedosanjani san većine odraslih.

VELIKO DRVO I MLADI BOR – KUĆICE NA DRVETU

Smeštaj u kućama na drvetu

 

El Paso City nudi i smeštaj u kućicama na drvetu za 2 osobe. Ove šarmantne kućice se sastoje od spavaće sobe sa bračnim ležajem i moderno opremljenog kupatila sa tuš-kabinom. Sa prostrane terase uživajte u pogledu na ostatak El Paso City-ja i talasaste obronke Zlatibora.

Od nedavno, gostima su na raspolaganju još dve kuće na drvetu za 4 osobe. Pored francuskog ležaja nalazi se krevet na sprat. Kuće imaju moderno kupatilo sa tuš-kabinom kao i veliku terasu sa veličanstvenim pogledom na indijansko selo. Za goste koji borave u kućama na drvetu obezbeđen je i obiman doručak u našem restoranu El Paso.

Rezerviši kuću na drvetu

Indijansko selo jedna je od tri velike ambijentalne celine tematskog parka El Paso City na Zlatiboru. Nalazi se na malom uzvišenju do kojeg se dolazi preko drvenog mosta.  Selo je sa jedne strane okruženo borovom šumom — a za ljubitelje šetnje po netaknutoj prirodi ovo mesto će biti pravo osveženje i doživljaj svoje vrste. Čim se izađe iz kompleksa El Paso City, na domak ruke, pružaju se predivna prostranstva idealna za šetnju i istraživanje okolnih sela.

Sa vrha brda, do kojeg se može stići za samo deset minuta laganog hoda — pruža se očaravajući pogled koji dopire sve do Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Da je Zlatibor zaista zlatna planina, uverićete se ukoliko u šetnje krenete upravo iz El Paso City-ja. Na samo desetak minuta hoda očekuju vas divni prizori.

Na skoro svim razglednicama Zlatibora nalaze se i kadrovi reke Crni Rzav. Najživopisniji deo reke, nalazi se u našoj neposrednoj blizini. Ukoliko sa porodicom krenete pešaka, sporednim, asfaltnim putem, do ovog dela možete stići za 15-tak minuta. U ovom delu se nalaze i stolovi sa klupama za odmor.

Zanimljivosti

Totem je jedan od simbola indijanskih sela