indijansko selo el paso zlatibor

INDIJANSKO SELO “SITTING BULL”

U čast najpoznatijeg indijanskog poglavice Bika koji Sedi (Sitting Bull) ovo selo je i dobilo ime. Šest impozantnih indijanskih šatora okružuju prostor oko platoa za logorsku vatru. Ne samo da možete vizuelno uživati u ovim oslikanim šatorima, već možete i prespavati u jednom od njih. U svakom od nih očekuju vas po četiri singl ležaja i ostali neophodan inventar za ugodan boravak.

tipi-accommodation-el-paso-zlatibor-serbia
smestaj-indijanski-sator-glamping-el-paso
bathroom_with_shower_tipi_serbia
el-paso-native_indian-tent-bathroom
historic_theme_park_el_paso_city_serbia

Smeštaj u šatorima

 

Za sve avanturiste El Paso City ima smeštaj u indijanskim šatorima! Svaki šator poseduje 4 singl kreveta, sto, stolice, komodu i električnu enegriju. Na samo par koraka od šatora nalazi se karavan preuređen u kupatilo sa tuš-kabinama. Na raspolaganju je posebno muško i žensko kupatilo, peškiri i toaletna kozmetika. Uz smeštaj u šatorima obezbeđen je doručak.

Rezerviši šator
tipi_acommodation_historic_theme_park_el-paso

INDIJANSKI ŠATOR SE NAZIVA TIPI

U jednom od indijanskih šatora nalazi se SUVENIRNICA sa tematskim suvenirima kao što su: indijanske haljinice sa resama za devojčice, kostim indijanac za dečake, indijanske torbice, perjanice za glavu. U ponudi su i bezbedne igračke za decu — indijansko koplje, sekirice… Za odrasle tu su indijanske narukvice, ogrlice, čokeri, kajševi sa perlicama… Ručno izrađene i bojene figurice indijanaca i totema — lep su suvenir iz El Pasa.

Native_indian_souvenirs_indijanski_suveniri_El_paso_city
native-indian-el-paso-zlatibor-souvenire
indijanski-suveniri-haljinice-el-paso

Suvenirnica sa indijanskim suvenirima.

Pored indijanskog sela nalazi se dečije igralište i tjubing staza.

KUĆICE NA DRVETU

Želite li da svoj odmor provedete u senci bora koji raste baš na Vašoj terasi? Kućice na drvetu, san su baš svakog deteta i nedosanjani san većine odraslih.

smestaj-kucice-na-drvetu-el-paso
el-paso-treehouse-kucica-na-drvetu
kucica-na-drvetu-smestaj-cetiri-osobe-elpaso
Kucica-na-drvetu-El Paso
El-paso-treehouse-2person
El-paso-Treehouse-bathroom

KUĆICE NA DRVETU -- SMEŠTAJ

El Paso City nudi smeštaj u kućicama na drvetu za 2 ili 4 osobe.

Šarmantne KUĆICE NA DRVETU ZA 2 OSOBE sastoje se od spavaće sobe sa bračnim ležajem i moderno opremljenog kupatila sa tuš-kabinom. Sa prostrane terase, uživajte u pogledu na ostatak El Paso City-ja i talasaste obronke Zlatibora.

KUĆICE NA DRVETU ZA 4 OSOBE pružaju užitak za celu porodicu. Pored francuskog ležaja nalazi se krevet na sprat. Kućice na drvetu maju moderno kupatilo sa tuš-kabinom, kao i veliku terasu sa veličanstvenim pogledom na indijansko selo. Za goste koji borave u kućicama na drvetu, obezbeđen je i doručak u našem restoranu.

Rezerviši kućicu na drvetu

Indijansko selo okruženo je borovom šumom — za ljubitelje šetnje po netaknutoj prirodi ovo će biti pravo osveženje. Čim se izađe iz kompleksa El Paso City, na domak ruke, pružaju se predivna prostranstva, idealna za opuštenu šetnju i istraživanje okolnih sela.

Sa vrha brda, do kojeg se može stići za samo deset minuta laganog hoda — pruža se očaravajući pogled koji dopire sve do Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Da je Zlatibor zaista zlatna planina, uverićete se ukoliko u šetnje krenete upravo iz El Paso City-ja, gde vas očekuju ovi divni prizori.

reka-crni-rzav-zlatibor-el-paso

 Najživopisniji deo reke Crni Rzav, nalazi se u neposrednoj blizini El Paso City-ja. Ukoliko sa porodicom krenete pešaka, sporednim — neprometnim, asfaltnim putem, do ovog dela možete stići za 15-tak minuta. U ovom delu se nalaze i stolovi sa klupama za odmor. Uživajte u izletu u prirodi!