Restoran je sastavni deo tematskog parka El Paso City na Zlatiboru u kojem se služe tradicionalni specijaliteti i popularna jela Tex-Mex kuhinje

RESTORAN

Restoran je sastavni deo tematskog parka El Paso City na Zlatiboru, u kojem je predstavljen susret dve kulture na različitim krajevima sveta ― tako je i ponuda hrane u restoranu raznovrsna. U restoranu možete probati tradicionalna ali i jela iz popularne Tex-Mex kuhinje.

U pethodne četiri godine, postali smo prepoznatljivi po jelima od mesa, a posebnu popularnost je stekao Wild West stek od 400 gr. na gusenoj ploči, kao i Biftek iz tradicionalnog zrenja.

* WILD WEST STEK je specijalitet koji se nalazi na meniju svakog Stekhausa u Teksasu. Priprema se od komada ramsteka sa koskom (400gr), koji u našoj specijalnoj komori zri. Služi se na gusanoj ploči, na kojoj se pred gostom, dovršava njegova priprema.

El Paso restoran Wild West stek - ramstek sa koskom, 400 gr. priprema se na gusenoj ploči, na kojoj se pred gostom dovršava njegova priprema

PILEĆI TAKOSI omiljeni su kod ljubitelja dobrog zalogaja, koji ne preferiraju velike količine mesa, a žele da probaju nešto novo i drugačije.

* Takosi su savijene, male hrskave tortilje, filovane grilovanim pilećim mesom, čedar sirom, svežim salatama i salsama. Fantastična kombinacija sastojaka i uzbudljiv ukus sočnih takosa, brzo je osvojila svet — sada ih možete probati i u našem restoranu. Takosi su jedno od najpopularnijih jela iz Tex-Mex kuhinje koja spaja američku, a posebno teksašku i meksičku kuhinju na moderan način.

U restoranu El Paso na Zlatiboru probajte pileće takose

SLATKO-LJUTA PILEĆA KRILCA koja se lepe za prste su poseban delikates u našem restoranu.

U restoranu El Paso na Zlatiboru probajte slatko ljuta pileća krilca

El Paso City u ponudi ima mogućnost organizovanja ručka za turističke grupe, đačke ekskurzije, poslovne ručkove, proslave rođendana, tim bilding, seminare…

Naše domaće poslastice vrhunskog kvaliteta i ukusa, čekaju vas u našem restoranu. Proverite zašto se naši gosti ponovo vraćaju!

Restoran El Paso Zlatibor desert NY cheesecake

New York Cheesecake

Restoran El Paso desert Brownie&Ice-Cream

Čokoladni brauni sa kuglom sladoleda — najčokoladniji kolač koji ste probali!

Desert čizkejk u restoranu El Paso na Zlatiboru

Cheesecake

Tradicionalni desert Tufahija, restoran El Paso na Zlatiboru

Tufahija, tradicionalni desert

Čokoladni kolač u restoranu El Paso na Zlatiboru

Homemade poslastice, Čokoladni kolač

restoran EL PASO CITY RADI od 9 do 22 časova

Saloon

Čuvena kaubojska vrata u kaubojskom gradu El Paso City na Zlatiboru

Nezaobilazno mesto okupljanja svih ljubitelja vesterna je Saloon. Ovde možete popiti piće i potpuno se prebaciti u davno prošlo vreme. U tome će vam pomoći uverljivi enterijer ove kaubojske kafane sa stolovima presvučenim čojom, slikama bizona, karavana i jedinstvene barske stolice sa sedlima.

U ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Na vama je samo da prođete kroz čuvena kaubojska vrata!

Saloon u kaubojskom gradu El Paso City na Zlatiboru