ZLATIBORSKI ZASEOK

Šarmantni zlatiborski zaseok sa svojih 12 arhitektonski razlicitih brvnara predstavlja tradicionalno graditeljstvo ovih predela iz 19. veka. Sve brvnare u kojima možete prenoćiti napravljene su od drveta i prenose topao i prisan ambijent.

SAMO ZA UZIVANJE BEZ STRESA

MIRIS DUNJE

Smeštaj

Naše tradicionalne zlatiborske brvnare nude autentičan smeštaj u 15 smeštajnih jedinica. Sve brvnare se sastoje od hodnika, dnevnog boravka, kupatila i jedne ili više spavaćih soba u zavisnosti od brvnare, u kojima se može smestiti od 2 do 6 osoba.

VIŠE INFORMACIJA

Brvnare su pokrivene šindrom — šindra je krovni pokrivač od cepanih drvenih daščica, koje se postavljaju jedna preko druge sa preklopom i koristi se za krovove sa visokim nagibom. Za šindru se koristi samo bor, u predelima gde ima puno četinara kao sto je Zlatibor. Zbog svoje visoke cene šindra se u današnje vreme retko koristi.

Dodirnite prirodu–ambijent na koji smo davno zaboravili–drvo, čist planinski vazduh, plodovi prirode. Vratite vreme, podelite čarobne trenutke sa vašim najmilijima.

Jedna od dvanaest šarmantnih brvnara

CRKVA

Sadržajima i atrakcijama u kojima može uživati cela porodica, tu nije kraj – ispod zlatiborskog zaseoka prostire se i deo koji je prepoznatljiv po konjušnici i toru. Osim toga, tu je svoje mesto našla i replika parne lokomotive Elza iz 1960-tih, sa teretnim i putničkim vagonom u kome se nalaze drvena sedišta.

Ni najmlađi posetioci ovog kompleksa neće ostati uskraćeni za nezaboravnu zabavu. Opremljeno dečije igralište mališanima će ulepšati svaki trenutak proveden u El Paso City-ju, a njihovim roditeljima omogućiti vreme za dodatno opuštanje.

Dečije igralište u okviru kompleksa